Stukadoorsbedrijf
Mark Slenders

Sierpleister

Stukadoorsbedrijf Mark Slenders is ervaren met tal van sierpleistersoorten, zowel voor binnenshuis als buitenshuis. Denk hierbij aan:

Spachtelputz

Spachtelputz is de meest gebruikte soort sierpleister. Spachtelputz is een mengsel van marmerkorrels en een kunststofbindmiddel. Een laag spachtelputz wordt meestal in een laag van 1 tot 4 millimeter aangebracht. Spachelputz is in verschillende korreldiktes verkrijgbaar, zodat u de keuze hebt uit verschillende structuren.

Rustiekputz

Net als spachtelputz, is rustiekputz een sierpleister op basis van kunststofbindmiddel. Dat betekent dat Rustiekputz op zowel binnen- als buitenmuren aangebracht kan worden. Rustiekputz is wat grover van structuur vergeleken met spachtelputz. Net als bij spachtelputz is rustiekputz in verschillende korrelmaten beschikbaar.

Granol

Granol is de grofste sierpleister, vergeleken met rustiekputz en spachtelputz. Granolpleister bevat groefjes, die naargelang het patroon dat de stucadoor hanteert de structuur bepalen.

Buiten deze sierpleistersoorten zijn er nog vele anderen. Neem voor meer informatie contact met ons op voor de mogelijkheden.